۱۳۹۸ شنبه ۲۷ مهر

 

به مناسبت روز جهانی تخم مرغ(17 مهرماه) 1398 برگزار شد.

 

کارگاه غذاهای سالم با محوریت تخم مرغ 

 

 

  راضیه پور جمالی در این کارگاه گفت:  لوتئین و گزانتین موجود در تخم مرغ از دسته مواد بسیار مهم و ضروری برای سلامت چشم هستند و همچنین     تخم مرغ و شیر از غذاهای شناخته شده در طبیعت هستند که می تواند نیازهای بدن را به طور متعادل تامین کنند. وی گفت: تخم مرغ دارای تمام اسید آمینه های ضروری است؛ پروتئین تخم مرغ یک پروتئین کامل، قابل جذب و دارای بیشترین اسید آمینه های ضروری برای بدن است که درصد جذب بالایی دارد.این کارشناس ارشد تغذیه توصیه کرد: هر فرد سالم می تواند روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف کند و خوردن این ماده غذایی به هیچ عنوان  منجر به افزایشخطر بیماری های قلبی در مردان و زنان سالم نمی شود.وی گفت: تخم مرغ حاوی املاحی چون کلیسم، فسفر، سدیم، پتاسیم و آهن است و دارای ویتامین هایی چون B6، A، D، اسید فولیک، کولین و ... است.پور جمالی گفت:  پروتئین تخم مرغ هم در سفیده و هم در زرده آن وجود دارد که نسبت آن 60 درصد به 40 درصد است.کارگاه غذاهای سالم با محوریت تخم مرغ به مناسبت روز جهانی تخم مرغ(17 مهرماه) به همت حوزه بانوان و خانواده دانشگاه برگزار شد.

دریافت فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کارگاه آشنایی با انواع حریق عملیات اطفاء حریق، انواع کپسول ها و چگونگی استفاده از آنها ویژه کارکنان دانشگاه 7 مهر1398برگزار شد.

 

کارگاه آموزشی اطفاء حریق ویژه کارکنان دانشگاه با حضور سحر اباذر پور کارشناس ارشد بهداشت حرفه ای و ارگونومی در سالن کنفرانس ساختمان صبا ( معاونت دانشجویی فرهنگی) برگزار شد

. در این کارگاه کارکنان با 4 عنصری ضروری برای ایجاد آتش سوزی( هرم آتش) اکسیژن، حرارت،  مواد قابل اشتعال، واکنش های زنجیره ای آشنا شدند.

 در ادامه اباذر پور با علل و شرایط بروز حریق، عوامل بروز حریق و حادثه در ساختمان، طبقه بندی اتش، انواع خاموش کننده ها،روش های عمومی

اطفاء حریق،تجهیزات خاموش کننده ها توضیح داد.در ادامه درقسمتی از محوطه پردیس طریقه استفاده از کپسول های آتش نشانی و طریقه مهار و اطفاء حریق توسط محمد مظفری کارشناس بهداشت

حرفه ای  آموزش داده شد. 

 

 
 
 

 

 

دریافت فایل

 

 

دومین مرحله کارگاه طب سنتی ( آشنایی با انواع مزاجها ) 11 شهریوربرگزار شد 

در این کارگاه  خانم دکتر هاله تاج الدینی عضو هیات علمی دانشگاه  رابطه با انواع مزاج ها  در طب سنتی صحبت کردند

 

 

 

تعریف : مزاج به معنی آمیختن است و به عنوان عنصر کلیدی طب سنتی شناخته می شود.

 

نکته :

 

*  دوران کودکی مزاج گرم و تر، جوانی مزاج گرم و خشک، میانسالی سرد و خشک و پیری مزاج سرد و تر دارد.

 

*  مزاج مردان گرمتر و خشکتر و مزاج زنان سردتر و تر است.

 

 

 

 

اولین مرحله کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی همزمان با روز ملی طب سنتی ایرانی(25 تیرماه 1398)

درسازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه دکتر هاله تاج الدینی عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی ایرانی در زمینه مفاهیم اولیه طب سنتی، تاریخچه و جایگاه طب سنتی ایرانی سخن گفت. پایه طب سنتی پیشگیری است و پزشک طب سنتی مبلغ سلامتی است.

وی ادامه داد: مکتب طب سنتی  نگاه کل نگر به انسان دارد و اصول پیشگیری و درمان خود را با همین نگاه پیاده می کند.

ایشان با بیان این نکته که اصول حفظ سلامتی در راس کار طب سنتی است،  این اصول شامل خوردنی ها، آشامیدنی ها، خواب و بیداری، حالت های روحی، دفع مواد غیر ضروری و نگه داشتن

مواد ضروری و ... می شود. رعایت این اصول برای همه سنین و مزاج ها ضروری است. اصول حفظ سلامتی پایه گذار پیشگیری از بیماری ها و ضامن سلامتی افراد است و اهمیت شناخت مزاج در طب

سنتی ایرانی تداعی کننده نگاه شخص محور به این مکتب طبی است.

 به گفته وی نگاه شخص محور در قرن حاضر توجه ویژه ای به خود گرفته است.

در ادامه این کارگاه در رابطه با انواع مزاج ها، مزاج سن، مزاج فصل ها، مزاج مکان ها، مزاج اعضای بدن، نشانه های کلی مزاج و خصوصیات مزاج سخن گفته شد.